Franchise

QouT Fietsen, een winkel waar veel mogelijk is

Na veel en hard werken zijn we klaar om met trots een nieuw concept uit te rollen.
Wij bieden een mooie mogelijkheid om in de dynamische en groeiende markt van fietsen in te stappen! (dames, heren, BMX, kinderen, elektrisch).
En zijn dus nu op zoek naar franchise nemers.

Onze voordelen:

  • Een eigen webshop en zonder eigen voorraad.
  • Coaching door een onafhankelijk erkend bureau met professionele trainingen.
  • U krijgt van ons alle hulp en ondersteuning waar nodig.
  • Een totaal pakket aan waar u direct mee aan de slag kunt.
  • Een laagdrempelige instapprijs.
  • Samenwerken in een hechte organisatie
  • Starten zonder enige ervaring.
  • Alle medewerkers en franchisenemers komen een keer per jaar bij elkaar, om kennis te maken met elkaar en om op een gezellige manier nieuwtjes en ideeën uit te wisselen.
  • Q.OuT fietsen is een familiebedrijf , wij staan voor sociaal en rekening houden met mensen.

Voor meer vragen en voordelen neem gerust contact op met ons!

Familiebedrijf Q.OuT fietsen
Eigenaar/Directeur : G.Grandjean.P.C.
Kerkstraat 31
5392CA Nuland
Winkel: 073 6898293
Mobiel: 06 43842252
info@qoutfietsen.com

 

Droomt u van een eigen fietsenwinkel.

Ondernemen is altijd een risico, dat staat vast, maar risico’s kun je flink beperken bij Q.OuT fietsen. Neem contact met ons op en wij nodigen u uit voor een oriënterend gesprek, om te kijken of u geschikt bent om een fietsenwinkel te starten met of zonder reparatie voorzieningen. Mocht dat zo zijn dan bent u van een succesvolle toekomst verzekerd.

Wilt u ondernemen in de fietsen branche, en wilt geen mega bedragen betalen, sluit dan aan bij Q.OuT fietsen en laat uw droom uitkomen.
Ook fietsenwinkels die omgezet willen worden in Q.OuT zijn van harte welkom.
Of bent u die 50 plusser die toch voor zichzelf aan de slag wil.

Winkeloppervlak

Binnen onze formule wordt er gewerkt met een klein winkel oppervlak van ongeveer 50 vierkante meter, om  kosten te drukken, en u werkt zonder voorraad. Zonder voorraad werken brengt veel voordelen met zich mee, denk aan kleine opslag ruimte, minderverzekeringen, minder stookkosten, het niet hoeven schoon en bijhouden van extra ruimte, geen hoge huur kosten etc.

Waar haalt u de voorraad vandaan voor uw inkopen?

Simpelweg uit het platform van Q.OuT fietsen.  Door een unieke inlog kunt u uit een groot assortiment uitzoeken wat u graag in uw winkel wilt hebben, binnen 24 uur geleverd in uw winkel door Q.OuT zelf.
Q.OuT fietsen zet eenmalig de winkel voor u vol met een collectie fietsen plus onderdelen. Het pand bestickeren wordt inclusief alle benodigde reclame materialen door ons verzorgd. Inclusief spatbord stickers en bonnenboekjes om direct omzet te kunnen genereren.
Uw winkel is direct kant en klaar.

Online verkoop

Ook voorzien wij u van een professionele website waarvan u de voorpagina naar eigen wens mag invullen. U heeft op uw site een eigen betaalmodule, met uw eigen zakelijke rekening. U hoeft Q.OuT fietsen hier niets van te betalen, alles wat u aan omzet heeft is van u. De template van de site heeft een look als https://www.q-outfietsen.nl, ook verstrekken wij geheel gratis een domeinnaam voor u.
U hoeft nooit meer om te kijken naar deze site want wij zorgen dat deze altijd up-to-date en online is. Zorgeloos gelijk omzet draaien via een fysieke winkel die uw eigendom is, met een top website met een super assortiment aan fietsen en onderdelen.

Uw winkel zal altijd gevonden worden via het platform van Q.OuT fietsen, u hoeft nooit meer te zorgen voor reclame, nooit meer mega dure (SEO/SEA) kosten via Google.

Met een winkel, met een unieke website ofwel webshop, is zeer eenvoudig omzet te realiseren. Daarnaast zal er een extra boost worden gecreëerd onze relatie met micro krediet, UWV instantie’s en gemeentes. 

Wat is de verplichting die wij stellen?

U koopt altijd in via het platform van Q.OuT fietsen en u verkoopt het tegen dezelfde prijzen die op onze site vermeld staan voor de klant.
U zorgt dat u dezelfde service en garantie verleent zoals Q.OuT fietsen.
U zet geen producten neer afkomstig van anderen bedrijven.
U monteert keurig de fietsen in doos af.
Als u op correcte wijze reparaties uit (een reparatie werkplaats levert flinke omzet extra op).
Bij het niet kunnen repareren raden wij u aan om een technisch medewerker te raadplegen voor een samenwerking ofwel anders.

Instappen is voor iedereen mogelijk

U zult ervaren dat een winkel starten met ons platform en online website zeer voordelig is, iedereen kan starten. Wij vragen geen mega bedragen qua fee, ons platform is voor iedereen toegankelijk.
Ook is het mogelijk om alleen een site af te nemen van ons, dit voor zeer lage bedragen.

Waarom noemen wij geen bedragen?

De financiële afhandeling bepreken wij liever in samenkomst omdat er meer mogelijkheden zijn, en deze alle van invloed zijn op het financiële plaatje.
Omdat wij een familiebedrijf zijn hechten wij veel waarden aan ons bedrijf’s logo ofwel naam, en willen wij graag een goede reputatie behouden, u bent ons visitekaartje.

De markt

Fietsen is een groeiende handel die nooit stopt en alleen maar meer wordt; neem het elektrisch rijden wat niet meer te stoppen is en maar door gaat; neem het ombouwen van gewone fietsen naar elektrisch wat steeds meer toeneemt; denk aan fietsplan voor bedrijven.
U kunt bij Q.OuT fietsen gebruik maken van ons lease plan (volledig up-to-date op uw site) en verzekeringen afsluiten voor de verkochte fietsen.

Filialen

Q.OuT fietsen is begonnen om meer filialen te openen in Nederland.
Heeft u een fiets gekocht in een ander filiaal van Q.OuT fietsen, dan kunt u bij elk filiaal terecht voor reparatie service en onderhoud, ook problemen die onder de garantie vallen

Onze fietsen

Q.OuT fietsen verkoopt Europese fietsen om zo een goede kwaliteit neer te zetten, dit zijn fietsen uit verschillende landen in Europa, de Duitse en Italiaanse fietsen zijn onze meest verkochte fietsen van een zeer goede kwaliteit.
Er wordt altijd goed gekeken naar de veiligheid van onze fietsen, deze kunnen wij 100% garanderen.
Alle fietsen van Q.OuT fietsen zijn met de beste materialen opgebouwd, zoals schakelsystemen van Shimano, Nexus, Sturmey archer, verdere afwerking met Hesling en Axa.

De E-bikes van Q.OuT fietsen

Q.OuT fietsen verkoopt op en top goede E-bikes met perfecte motoren en accu’s.
Accu’s van bijna 500 watt en 13 Ah met een radius van 120 km eco stand.
Alle motoren zijn van Duitse Bosch en Bafang.
De mooiste modellen uitgevoerd in duurzaam aluminium,plus poeder coating voor een kras en stootvaste laklaag.
Ook het zitcomfort is zeker van TOP klasse te noemen.
Er is al een elektrische fiets bij Q.OuT fiets vanaf €999,-

BMX fietsen

Q.OuT fietsen is de specialist in BMX fietsen, wij hebben de Meybo BMX fietsen in ons assortiment waar in 2018 in de 14 jarige klasse, uit Nuland wereldkampioen mee is geworden.
Verder zijn er tal van andere grote merken bij Q.OuT fietsen te vinden op BMX gebied. Ook kleding voor de BMX sport zijn te verkrijgen in alle filialen.

Onze voordelen

Q.OuT fietsen is zeer voordelig

Q.OuT fietsen zijn zeer voordelig voor de consument met wel een verschil van bijna 45% goedkoper.

Door een eigen import en een unieke inkoop kan Q.OuT de marge erg laag houden, zo wordt het fietsen erg aantrekkelijk voor jong en oud.

Q.OuT fietsen werkt met grote beursgenoteerde bedrijven om zo een prima prijs voor de klant te realiseren.

Wij blijven de beste in prijs kwaliteit service en een gegarandeerde garantie.

Q.OuT fietsen is de best beoordeelde fietsbedrijf in Nederland

Dit was natuurlijk de rede van Q.OuT fietsen om hier een mooi opvallend pand neer te zetten.

Er is in deze omgeving erg veel vraag naar kinderfietsen, deze zijn bijna niet te krijgen deze omgeving.

Q.OuT fietsen is specialist in kinderfietsen en beschikt over erg grote aantallen hiervan, dat in alle maten en modellen.

Q.OuT fietsen heeft de nieuwste trend op fietsgebied en voor elk kind de mooiste beleving van fietsen, elke droom van elk kind kunnen wij vervullen.

Veel meer mensen willen wij als Q.OuT fietsen op de fiets hebben om het straatbeeld vriendelijker te maken en milieu bewuster te krijgen.

Fietsen is een groene bezigheid om de leefomgeving leefbaar te houden.

Fietsen moeten betaalbaar zijn zodat iedereen op de fiets kan en dat het voor iedereen toereikend is naar ieders zijn portemonnee.

Q.OuT fietsen is toereikend en is 45% goedkoper dan waar u ook kijkt.

Wij als Q.OuT fietsen doen er alles aan om het fietsen voor iedereen betaalbaar te houden door een eigen import en een unieke inkoop.

Kwaliteit staat bij Q.OuT fietsen erg hoog in het vaandel.

Ook de service en de garantie is uitstekend en op kwaliteit gericht.

Call Now ButtonBel direct met uw mobiel